Spanning en ontspanning

Spanning en ontspanning

Hoe zit dat bij jou?

Ervaar jij spanning in je lijf? En heb je een diep verlangen naar rust, kalmte en ontspanning? Al mens sta jij tegenwoordig bloot aan vele (digitale) prikkels. En dat vertaalt zich vaak in stress en spanning in je lichaam. Die prikkels doen ook een beroep op je hoofd en ratio. Misschien onderdruk je pijn, boosheid of verdriet. Of slik je deze emoties juist weg? Negeer jij de moeheid van je lijf en ga je gewoon door? Dit zijn allemaal manieren waardoor je ongemerkt alleen maar spanning opbouwt, terwijl je lijf ook schreeuwt om een time-out. Wil je weer energiek EN ontspannen door het leven gaan? Gun jezelf dan deze workshop.

 

Hoe ziet de middag eruit?

We gaan vooral plezier maken! We starten met vrije bewegingen in de ruimte, waardoor je enerzijds rust in jezelf vindt en anderzijds contact maakt met anderen. Meditatie, mindfulness en intuïtief bewegen vormen de basis van deze workshop. De meeste mensen die voor het eerst komen hebben vragen zoals: Wie zijn er allemaal in de groep? Wie zijn de begeleiders? Wat doe ik hier eigenlijk? Is dit wel wat voor mij? Dat is heel normaal. Bij alles wat je doet bepaal jij je eigen tempo. Je doet oefeningen alleen en samen met ander(en). Je beweegt en ademt actief en passief.  Zo ontdek je wat jouw ademhaling in je lichaam doet bij spanning en ontspanning. Maar ook ervaar je hoe anderen ermee omgaan. Je voelt hoe het is om contact te maken met vreemden. Je ervaart hoe jij omgaat met de controle over jezelf, anderen en de ruimte waarin je beweegt. Je voelt of je durft te ontspannen en wat daar voor nodig is. Kortom: tijd voor jezelf.

 

 

Wat neem je mee naar huis?

Je ervaart hoe jij zelf spanning opbouwt in je lijf en wat jij nodig hebt om te kunnen ontspannen! Door samenwerking met de groep krijg je ook zicht op hoe jij omgaat met stressvolle situaties. Je leert “echt” luisteren naar de signalen van je lichaam door eens stil te staan wat het je te vertellen heeft. Je ontdekt jouw eigen manier tot rust en kalmte. Geef je nu op en beleef de weg van spanning naar ontspanning!

 

Spanning en ontspanning

 

Praktische informatie

  • Nieuwe datum wordt gepland 
  • Inloop vanaf 13.00 uur, start 13:30 tot 16:00 uur
  • Yogastudio ZininZen, Professor Eykmanweg 8, 5144 ND, WAALWIJK
  • Begeleiding door Simone Sinjorgo
  • Deelname kost 50,- (incl. btw), betaling na factuur
  • Iedereen is van harte welkom: jong, oud, man, vrouw
  • Maximaal 8 personen
  • Trek makkelijk zittende kleding aan en neem warme sokken mee

 

Wil je weten wanneer deze workshop weer gehouden wordt? Vul dan je gegevens hieronder in.


Ja, hou me op de hoogte over de workshop Spanning & Ontspanning!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu