Praktijk de Diamant

Praktijkverhalen

Uit het hart gegrepen…

Dan word je op een ochtend wakker en denkt dan: waarom slaap ik zo slecht… en wat ben ik de laatste tijd chaotisch… Door mijn zittende beroep (2,5 jaar zelfstandig typiste) kwam ik tot de conclusie dat ik (natuurlijk) meer beweging nodig had. Soms ga ik weleens fietsen, maar dat is op zich niet genoeg natuurlijk. Ik was veel in gewicht toegenomen, wat ik eigenlijk niet goed snapte omdat ik ook al enige tijd bezig was mijn eetpatroon te veranderen. Achteraf gezien bleken er meer ‘onderliggende’ psychische factoren een rol te spelen die mij niet hielpen om mijn doel te bereiken, namelijk afvallen. Maar ja, ik was toch trots op mezelf?? Dan moet het toch ook goed gaan??? Zou je denken… alleen had ik mijzelf een stuk peperkoek voorgehouden denk ik, want het ging niet beter maar eerder slechter.

 

En toen kwam ik enkele maanden geleden op een ontbijt-netwerkbijeenkomst Simone tegen. Ik voelde meteen dat ik met haar contact moest leggen, zomaar, dat gevoel kwam bij mij op en heb haar ook direct daarna een mail gestuurd om een afspraak te maken.

 

Ik had ook al eens eerder een traject bij een reguliere psycholoog gehad, maar er werd alleen maar gepraat en dat was het. Bij Simone is het anders, zij heeft een andere aanpak: ik had bij haar meteen al een gevoel van vrijheid. We zijn een traject van 5 sessies gestart waarin ik stap voor stap leerde door middel van o.a. ademhalingstechnieken en bewegingstherapie (sommige) mentale obstakels voor een gedeelte uit de weg te ruimen.

 

Aan het einde vertelde Simone me dat ik eigenlijk nog niet helemaal ‘vrij’ was, aangezien (en dat weet ik nu) er nog een psychisch stuk was waar we aan zouden kunnen werken. Hoewel, op dit moment kan ik vooralsnog verder omdat ik mij nu vrij genoeg voel om door te gaan en mij niet meer zo focus op het afvallen op zich. Ik weet nu waaraan het deels ligt en heb ook geleerd wat meer in mezelf te kijken dan als een kip zonder kop rond te lopen en er meer voor anderen te zijn dan mijzelf.

 

Maar ik weet dat, mocht ik in de toekomst van iemand dergelijke hulp nodig hebben, Simone echt degene is die mij hierin verder kan helpen. Simone, thank’s for your great accompaniment!!!


Bea over klanksessies
Aan het einde van mijn klank-sessie vandaag, zei ik tegen Simone; ik ben toch zo blij met jou!! Ongeveer een half jaar geleden kwam ik voor het eerst bij Simone, totaal ‘leeg’, energie level 0.0. Teveel van mezelf eisen, alles kon voor iedereen, behalve mezelf. Maar nu, dankzij de klank-sessies staat “IK” voorop, laat ik meer los, doe ik niks wat ik niet wil. En maak ik bij het nemen van beslissingen de keuze: wel doen en niet doen, maar altijd met de gedachte erachter dat ik er blij van word. Daar heeft Simone aan bijgedragen maar ik heb zelf de keuze gemaakt om aan dit avontuur te beginnen. Een teken dat ik er aan toe was. En waar ik dus nu heel blij mee ben.

DANK,  Bea


Deelneemster Workshop Energiek je weekeinde in!
Het was een hele fijne avond dat voor een bruisende en borrelende energie heeft gezorgd! De afsluitende meditatie was daardoor voortreffelijk voor mij! Maar vooral die mooie en snelle onderlinge verbinding die tot stand kwam was prachtig om te ervaren. Hoe mooi is het om met onbekende mensen in een inspirerende flow te raken ……geweldig! Dankjewel voor jullie enthousiastmerende begeleiding Simone en Margo. Jullie energieke en respectvolle aanwezigheid zorgde voor een veilige en beschermende omgeving!


Client (4-handen Lomi Lomi massage)
De Lomi Lomi massage was heel bijzonder om te beleven. Het heeft mij diep geraakt en oude pijnstukken heb ik mogen helen. Simone en Leon, ik voel me diep dankbaar dat jullie mij de veiligheid hebben gegeven om mij aan jullie liefdevolle handen te mogen overgeven!


De kracht van Simone is dat ze er helemaal is voor je, en dat ze steeds goed afstemt of jouw behoeften. Of je wilt praten, oefenen, tips nodig hebt, of iets kwijt wilt, het kan allemaal. Daardoor worden de sessies een bron van inspiratie, steun en kracht. Echt tijd voor jezelf. Een rustige, ogenschijnlijk eenvoudige maar heel effectieve manier om meer bij en tot jezelf te komen. In hele zware omstandigheden bleef ik overeind dankzij onze afspraken. Grote dank!


Client (4-handen Lomi Lomi massage)

Simone en Leon creëren een veilige en warme omgeving. Door hun onderlinge en harmonieuze afstemming en de vloeiende bewegingen kon ik me volledig ontspannen en me helemaal hieraan overgeven. Dit gevoel kan ik nog steeds oproepen en maakt me weer open en zacht.


Ik heb de therapie als zeer nuttig ervaren. Door oefeningen die Simone begeleidde, kwam ik bij mijn gevoelens en kon ik deze uiten. Hierdoor ontstond bij mij begrip en ruimte voor verandering. Het voelde direct vertrouwd. Simone is to-the-point, warm en betrokken.


Het is erg fijn om samen met Simone aan jezelf te werken. Allereerst voelt het direct vertrouwd, wat aangenaam is bij deze therapievorm. Ze laat je in je waarde, luistert goed en raakt met haar treffende opmerkingen de juiste snaar. Dit heeft mij een hoop nieuwe inzichten gegeven in mijn eigen denkwijze. Het is fijn je emoties eruit te bewegen. Alles mag en alles kan!


“Beste Simone,

Ik heb veel nieuwe inzichten opgedaan tijdens de paar sessies die ik bij je was. Ik vond je heel warm, betrokken en zonder oordeel in jouw contact met mij. Ik vond het waardevol om ook op een visueel en energetisch niveau te werken. Bedankt, je heb me heel erg geholpen.”


Meike Schapink, Kracht van creativiteit
Simone is een hele fijne respectvolle therapeut. Op subtiele wijze heeft ze me geholpen een blokkade te verbreken. Haar werkwijze is een prachtig evenwicht tussen gevoels/lichaamswerk en gesprek.
Wanneer je een oplossing zoekt voor iets waar je zelf even niet uitkomt kan ik Simone zeker aanraden. Mocht het nog eens nodig zijn zal ik haar ook zeker weer opzoeken.”


Marjon van Erp, Bewust Langstraat
“Het is haast niet te beschrijven hoe de lezing Leven vanuit je gevoel was. Want hoe breng je gevoel onder woorden? Met als thema Leven vanuit je gevoel was het sowieso een hele mooie avond. Simone Sinjorgo bracht een ieder in het publiek op een heel natuurlijke en ontspannen manier uit het hoofd in het lijf, naar het eigen voelen. Heel duidelijk werd zichtbaar dat er dan bijzondere dingen kunnen gebeuren!”


Esther Vos, Klaverhart
“Ik kwam thuis met een grote glimlach op mijn gezicht. Wat een bijzondere avond! Voor mij was het fijn om te ervaren dat ik bij mijn gevoel kon blijven en niet meeging met de rest van de mensen (handen loslaten en gaan zitten). Je brengt het onderwerp “leven vanuit je gevoel” toegankelijk: eenvoudig, beeldend en met passie. Door zelf ervaring op te doen met voelen was het een beleving. Een inspirerende beleving. Dank je wel, Simone!”


Tom Krikken, Tulipa grafische communicatie

Simone is een lieve, geduldige en luisterende persoon, van wie ik heel goed begrijp dat ze het aangenaam vindt om andere mensen te wijzen op hun goede kanten en kwaliteiten. Daarnaast is ze net dat tikkeltje zakelijk om een situatie van een afstand te bezien en er met een open blik naar te kijken. Ze kan zich uitermate goed inleven in iemands persoonlijke situatie en begrijpt heel goed welke consequenties beslissingen en meningen kunnen hebben in de persoonlijke levenssfeer. Simone is vrolijk, humoristisch en gefocust op haar bezigheden. Ze wil graag resultaat bereiken en is niet snel van de wijs te brengen. Ik vind Simone een prima mix van hart en hoofd en beveel haar dan ook graag aan als mens en als coach.”


 

Menu