zet jezelf op nummer 1, praktijk de diamant, simone sinjorgo

Over mij

Simone Sinjorgo
“Hard werken, mijn best doen. Ik heb de deksel vaak op de neus gehad door te doen wat anderen wilde dat ik deed. Hierin raakte ik vaak het contact met mezelf en anderen kwijt. Ik deed niet wat bij mij paste en ik keek alleen naar wat anderen deden. Nu maak ik iedere dag opnieuw een eigen keuze en hang zelf mijn slingers in het leven op. Wil jij dat ook?”

 

Als kind ging ik al mijn eigen weg

Ik was gevoelig voor van alles en voelde veel, heel veel… In mijn jonge leven ben ik vaak en langdurig ziek geweest. Het waren eenzame momenten en ik leerde me af te sluiten voor de pijn en emoties. Een overlevingsmechanisme dat de basis werd van een masker. De buitenwereld kwam keer op keer keihard binnen. Als kind had er geen invloed op. Volgens mijn ouders hoorde en zag ik alles. Voor geheimen heb ik een soort antenne. Ook was ik voor niemand bang, brutaal stapte ik op alles af. Alleen voor dokters met spuiten had ik ontzag.

 

Ik bouwde een muurtje om mij heen

Doordat mijn ziek zijn heb ik veel leuke (school)uitjes gemist. En als ik bij een feestje was, dan dwong ik mezelf het leuk te vinden terwijl ik er niets aan vond. Ik voelde me vaak anders, een buitenbeentje, een lastpak en de eeuwige rebel. Onverstoorbaar bleef ik mijn schouders eronder zetten, met nog meer mijn best te doen, probeerde ik zo ‘normaal’ mogelijk naar de buitenwereld te zijn. Maar het constante harde werken maakte me moe. En niet doen wat bij me paste, maakte me ongelukkig. Toch besef ik dat dit overlevingsmechanisme me een grote dienst bewezen heeft.

 

Hollen, draven en maar weer doorgaan…

Ik wilde dierenarts worden. Het liep anders. Ik werd operatieassistente. En weer zorgde ziekte voor een kentering in mijn leven. Ik werd verkoper van medische apparatuur en instrumenten. Uiteindelijk trainde ik dokters hoe ze de materialen konden gebruiken. Hoe ironisch, ik werd zelf een ‘halve dokter’. Ik vond mijn werk en collega’s zo gaaf. Alles stond in het teken van mijn werk. Ik stond voor iedereen klaar en vergat voor het gemak weer mijn eigen grenzen.

 

Simone Sinjorgo


Mijn lichaam gaf een duidelijk signaal

Moeder worden, dat wist ik zeker! Het werd IVF zonder succes. Ik was daarna zo teleurgesteld en boos op mijn lijf. Verwerken deed ik door nog harder werken, sporten en met vrienden op stap zijn. Totdat ik letterlijk omviel door een burn-out. Gaandeweg ging het roer om. Stap voor stap leerde ik weer te vertrouwen op mijn lijf en intuïtie. Ik koos voor wat ik leuk vond en wat bij mij paste. Ik volgde diverse opleidingen op het gebied van lichaamswerk, meditatie, relatietherapie, coaching en massages. Ik ben gaan doen waar ik energie van krijg. En dat maakt me blij en ontspannen. Met vallen en opstaan heb ik geleerd trots te zijn op wie ik ben en wat ik doe. En nu begeleid ik zelf mensen, die op zoek zijn naar een verandering in hun leven.


Uit je hoofd, in je lijf!

Terugkijkend hebben de hobbels op de weg me het meeste geleerd. Ik had het nodig om in te zien wie ik werkelijk ben en waar ik goed in ben. Ik stap nu elke dag mijn bed uit met het gevoel dat er iets moois kan gebeuren. En hoe fraai is dat ik van mijn eigen levenslessen nu mijn werk heb kunnen maken. De mooiste beloning is en blijft het zelfvertrouwen waarmee mijn klanten nu de deur uitgaan. Mijn missie is het om ook jou te inspireren naar een stressvrij en energiek leven. Er gebeuren namelijk prachtige dingen als je energie steekt in je dromen in plaats van aan je angsten.

 

Herken jij jezelf in mijn verhaal? Ik help je graag om ook te ontdekken hoe je vanuit je gevoel en intuïtief kunt leven!

 

Tot slot

Ik ben een geboren en getogen Rotterdamse. Geen woorden, maar daden. Ik ben extrovert, nuchter, tikkeltje eigenzinnig en gevoelig. Ik ben leergierig en altijd op zoek naar nieuwe inspiratie of mogelijkheden. Ik kies niet snel voor een voorspelbare route. Ik ben graag anders dan anderen. Ik hou van humor en kan dubbel liggen van het lachen.

 

Ik word blij van verse aardbeien, andijviestamppot, pure chocolade, zee, bos, bergen en goede boeken. Jazeker, een dag helemaal niets doen hoort er nu ook bij! Verder ben ik een fanatieke golfspeelster. Ben stapeldol op mijn vriend en onze trouwe viervoeter – Louis. Hij is als puppy (8 weken oud) gebeten in z’n rug door een andere hond en nu grotendeels verlamd aan z’n achterpootjes. Met z’n rolstoel laat hij mij elke dag weer opnieuw zien dat er geen hobbels op de weg te groot zijn om er langs of overheen te crossen.

 

Louis Jack Russell

Louis Jack Russell

Denk je dat ik iets voor je kan betekenen? Wil je een keer kennismaken via een gratis skype sessie of heb je vragen, neem dan contact met mij op.

                                                                                                                                            


Ik ben professionel opgeleid als lichaamsgeorienteerde (relatie)therapeut, counsellor, coach en masseur.  Praktijk De Diamant is sinds 2009 ingeschreven bij de KvK onder nummer 09192826, btw-nummer: NL 1344.31.716.B01. Simone Sinjorgo is als registertherapeut BCZ® aangesloten bij beroepsvereniging SBLP  en aangesloten bij de SCAG Geschillencommissie voor de Complementaire en Alternatieve Geneeswijzen. Voor het indienen van je zorgdeclaraties kun je deze codes gebruiken: AGB-code zorgverlener 90/102239 en AGB-code praktijk 90/061716.
Menu