Simone Sinjorgo

Over mij

Even voorstellen… mijn naam is Simone Sinjorgo. 

 

Als kind ging ik mijn eigen weg en deed heel veel alleen
Ik was gevoelig voor van alles en voelde veel, heel veel… In mijn leven ben ik vaak en langdurig ziek geweest. Het waren eenzame momenten en ik leerde mezelf af te sluiten voor alle pijn en heftige emoties. Een overlevingsmechanisme waardoor ik me ook steeds meer ging aanpassen aan mijn omgeving. Ik deed vooral wat anderen aan mij vroegen. Om aan alle verwachtingen te voldoen waarvan ik dacht dat die er ook allemaal waren. Enerzijds om confrontaties uit de weg te gaan, anderzijds was het ook makkelijk. Eigen verantwoordelijkheid nemen was (is) ook echt gaan staan voor wie ik ben. Ik vergat dat ik voor mezelf keuzes kon en mocht maken om mijn eigen hart te volgen. Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg. Terwijl ik van binnen voelde dat ik juist gek wilde doen, want dat is voor mij normaal.

 

 

Hard werken, druk zijn, altijd mijn best doen, het kon altijd beter.
Ik stond steeds klaar voor anderen. En ik legde me vaak dwangmatig dingen op die ik moest doen. Ik kwam niet meer aan mezelf toe. Tegen de tijd ik echt leuke dingen wilde gaan doen, was ik bekaf. Of werd ik weer ziek. Hierdoor raakte ik de regie over mijn eigen leven kwijt. Ik ging steeds meer m’n best doen. Liep vaak op mijn tandvlees. En wilde vooral niet toegeven dat ik wel heel veel op mijn bordje had liggen door alles maar aan te pakken. En geen nee te zeggen. Ik bleef me zo ‘normaal’ mogelijk voordoen. Maar het maakte me intens moe. En ook door werk te doen wat niet meer bij me paste, werd ik diep ongelukkig. Niet lang daarna viel ik letterlijk om: burn-out.

 

 

Simone Sinjorgo

 

Mijn lichaam gaf de hele tijd belangrijke signalen
Maar ik herkende ze gewoon niet. Ik wist echt niet waar ik naar moest luisteren. Of wat ik moest voelen. Dat gevoel had ik als kind al uitgezet. Alles om die vreselijke pijn van alleen zijn maar niet te voelen. En ik kon niet meer bepalen wat belangrijk voor me was en wat ik nu wilde. Of niet wilde. Ik heb daarom hulp gezocht. Eerst voelde dat als falen. Niet goed genoeg zijn. Ik begreep er niets van. Hoe had dit nu kunnen gebeuren? Ik… in therapie, nee toch! Wat zullen de mensen wel niet van me denken. Stap voor stap leerde ik hoe het anders kon. Ik werd minder hard voor mezelf en kon de keuzes gaan maken die WEL bij mij paste. Ik leerde wel weer te luisteren naar de signalen van mijn lijf en dat ik erop kon vertrouwen dat die echt klopte. Ik leerde weer verantwoordelijkheid te nemen over mijn eigen leven. 

 

Gaandeweg ging het roer om
Stap voor stap leerde ik weer te vertrouwen op mijn lijf en intuïtie. Ik koos voor wat ik leuk vond en wat bij mij paste. Ik volgde diverse opleidingen op het gebied van psychotherapie, lichaamswerk, meditatie, relatietherapie, coaching en massages. Ik ben gaan doen waar ik energie van krijg. En dat maakt me een blij, ontspannen en positiever mens. Met vallen en opstaan heb ik geleerd trots te zijn op wie ik ben en wat ik doe. Ik maak nu graag fouten omdat ik nu weet dat het me verder helpt en heel normaal is om te doen. Met deze inzichten heb ik dus kunnen bepalen wat ECHT belangrijk voor me was. Ik ging meer leven, genieten. Ik werd een blijer mens. En al die inzichten deel ik met jou in mijn praktijk. Hierdoor kan jij ook zelf bepalen wat belangrijk voor je is. En dat je dromen mogen uitkomen. In mijn werk leef ik mijn missie om zoveel mogelijk mensen te inspireren naar een makkelijker en moeiteloos leven! 

 

Herken jij jezelf in mijn verhaal? Ik help je graag om ook te ontdekken wat je echt belangrijk is in je leven? 

 

Tot slot

Ik ben een geboren en getogen Rotterdamse. Geen woorden, maar daden. Ik ben extrovert, nuchter, tikkeltje eigenzinnig en gevoelig. Ik ben leergierig en altijd op zoek naar nieuwe inspiratie of mogelijkheden. Ik kies niet snel voor een voorspelbare route. Ik ben graag anders dan anderen. Ik hou van humor en kan dubbel liggen van het lachen.

 

Ik word blij van verse aardbeien, andijviestamppot, pure chocolade, zee, bos, bergen en goede boeken. Jazeker, een dag helemaal niets doen hoort er nu ook bij! Verder ben ik een fanatieke golfspeelster. Ben stapeldol op mijn vriend en onze trouwe viervoeter – Louis. Hij is als puppy (8 weken oud) gebeten in z’n rug door een andere hond en nu grotendeels verlamd aan z’n achterpootjes. Met z’n rolstoel laat hij mij elke dag weer opnieuw zien dat er geen hobbels op de weg te groot zijn om er langs of overheen te crossen.

 

Louis Jack Russell

Louis Jack Russell

Denk je dat ik iets voor je kan betekenen? Wil je een keer kennismaken via een gratis skype sessie of heb je vragen, neem dan contact met mij op.

                                                                                                                                            


Ik ben professionel opgeleid als lichaamsgericht (relatie)therapeut, counsellor, coach en masseur.  Praktijk De Diamant is sinds 2009 ingeschreven bij de KvK onder nummer 09192826, btw-nummer: NL 1344.31.716.B01. Simone Sinjorgo is als registertherapeut BCZ® aangesloten bij beroepsvereniging SBLP  en aangesloten bij de CAM Coop Geschillencommissie voor de Complementaire en Alternatieve Geneeswijzen. Voor het indienen van je zorgdeclaraties kun je deze codes gebruiken: AGB-code zorgverlener 90/102239 en AGB-code praktijk 90/061716.
Menu