foto

Eelt op je voeten vertelt je een verhaal

Geplaatst: 3 augustus 2018

Jazeker, er zit een belangrijke boodschap voor je in! Blij keek ik vandaag naar mijn hielen. De eelt die 3 maanden geleden spontaan ontstond, is weg. Jazeker, onder mijn eelt zit ook een verhaal. Ik heb recent een belangrijke beslissing genomen voor mijn praktijk. Super leuk, zin in en ik onthul je spoedig wat het is...  
category.php

De warmste dag ooit en ik zit voor mijn kerstboom!

Geplaatst: 27 juli 2018

Mocht je nu denken: ‘de hitte is Simone echt naar het hoofd gestegen en ze heeft massa’s sneeuw nodig om af te koelen?’ Nee, hoor! Niets aan de hand. Ik zat vanochtend echt naar de lichtjes in mijn kerstboom te kijken. Ik leg je zo uit hoe dat zit en wat JIJ er zelf mee kunt.
Lees meer >
category.php

De mooiste geluksmomenten zijn gratis!

Geplaatst: 21 juli 2018

En, ik geef je nu 2 tips voor nog meer geluksmomenten in je leven...

Deze week schreef ik een facebookpost over mooie gratis geluksmomenten. Daar kwamen vele reacties op. En dat inspireerde mij om mijn verhaal met jou te delen en je 2 tips te geven hoe je van nog meer geluksmomenten in jouw leven kunt gaan genieten. Lees meer >
category.php

Bescheten, smerig, verdrietig… Alsof er een emmer shit over me heen was gekieperd

Geplaatst: 9 juli 2018

Net teruggekomen van vakantie sta ik met mijn open mond naar het mega-vogelpoep kunstwerk op mijn auto te kijken. De artistieke creatie ontnam mij de adem. Irritatie borrelde op, maar ook gelatenheid, tja, wat kan je doen. Ik moest die zooi kwijt.
Lees meer >
category.php

De verborgen pijn van Moederdag

Geplaatst: 13 mei 2018

Om met de deur in huis te vallen op moederdag: ik ben ongewenst kinderloos. En ik ben niet de enige. Als jong meisje droomde ik van een groot gezin. Toen ik trouwde leek moeder worden zo vanzelfsprekend. Het liep anders. Diep van binnen voelde ik dat er iets niet klopte. Onderzoeken volgde en mijn droom spatte abrupt uiteen. De impact van de uitslag was groot en ik kan me nu nog steeds het gevoel van die dag herinneren. Misschien herken je dit gevoel. Geen kind is zo aanwezig, als een kind dat er niet is. 
Lees meer >
category.php
Menu