Vogels in gesprek

Gratis gesprek

Ontvang twee persoonlijke tips!

Neem je het heft zelf in handen over je eigen leven? Kies je voor die dingen die bij je passen? Hoe vaak laat jij je nog beperken door de verwachtingen die je jezelf oplegt. Je leeft maar 1 keer.  Jij kunt dit! Zelfs als je denkt dat je het niet kunt. Bepaal vanaf nu wat ECHT belangrijk voor jou. Voelt dat voor je nog als een uitdaging. En kun je wel wat hulp gebruiken bij het ondernemen van keuze of actie? Laat mij je dan helpen.

 

Ik bied je een gratis skypesessie van 20 minuten aan. Je ontvangt hierin 2 persoonlijke tips, waardoor jij precies weet wat je kan gaan doen om in actie te komen. Zet nu jezelf op nummer 1 en boek nu jouw GRATIS  skypegesprek


Gratis en vrijblijvend

Het gesprek verplicht je tot niets. Het is de mogelijkheid om vragen te stellen waar je mee zit of om mij persoonlijk te leren kennen.

 

Maak nu die gratis afspraak!


Ja Simone, dat wil ik!

  • Ik neem binnen 48 uur contact met je op om een afspraak te maken
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vergoeding zorgverzekeraars

De individuele therapiesessies van Praktijk de Diamant worden vergoed door de meeste zorgverzekeraars. De hoogte van je vergoeding is afhankelijk van het aanvullende pakket dat je hebt afgesloten.

 

Wil je zeker weten dat de sessies door jouw zorgverzekeraar vergoed worden? Bel ze dan even persoonlijk.
Hierbij de gegevens die je nodig hebt voor dit gesprek: AGB-code zorgverlener 90/102239 en AGB-code praktijk 90/061716. Mijn sessies vallen onder alternatieve geneeswijzen en daarbinnen onder psychotherapie.

 

Ik ben professionel opgeleid als lichaamsgericht (relatie)therapeut, counsellor, coach en masseur en ben als registertherapeut BCZ® aangesloten bij beroepsvereniging SBLP. Praktijk De Diamant is sinds 2009 ingeschreven bij de KvK onder nummer 09192826, btw-nummer: NL 1344.31.716.B01.

 

Menu