Praktijk de Diamant

Referenties

Praktijk de Diamant

Client (4-handen Lomi Lomi massage)
De Lomi Lomi massage was heel bijzonder om te beleven. Het heeft mij diep geraakt en oude pijnstukken heb ik mogen helen. Simone en Leon, ik voel me diep dankbaar dat jullie mij de veiligheid hebben gegeven om mij aan jullie liefdevolle handen te mogen overgeven!
21 april 2017


De kracht van Simone is dat ze er helemaal is voor je, en dat ze steeds goed afstemt of jouw behoeften. Of je wilt praten, oefenen, tips nodig hebt, of iets kwijt wilt, het kan allemaal. Daardoor worden de sessies een bron van inspiratie, steun en kracht. Echt tijd voor jezelf. Een rustige, ogenschijnlijk eenvoudige maar heel effectieve manier om meer bij en tot jezelf te komen. In hele zware omstandigheden bleef ik overeind dankzij onze afspraken. Grote dank!
27  maart 2017


Client (4-handen Lomi Lomi massage)

Simone en Leon creëren een veilige en warme omgeving. Door hun onderlinge en harmonieuze afstemming en de vloeiende bewegingen kon ik me volledig ontspannen en me helemaal hieraan overgeven. Dit gevoel kan ik nog steeds oproepen en maakt me weer open en zacht.
20 oktober 2016


Ik heb de therapie als zeer nuttig ervaren. Door oefeningen die Simone begeleidde, kwam ik bij mijn gevoelens en kon ik deze uiten. Hierdoor ontstond bij mij begrip en ruimte voor verandering. Het voelde direct vertrouwd. Simone is to-the-point, warm en betrokken.

1 augustus 2016


Het is erg fijn om samen met Simone aan jezelf te werken. Allereerst voelt het direct vertrouwd, wat aangenaam is bij deze therapievorm. Ze laat je in je waarde, luistert goed en raakt met haar treffende opmerkingen de juiste snaar. Dit heeft mij een hoop nieuwe inzichten gegeven in mijn eigen denkwijze. Het is fijn je emoties eruit te bewegen. Alles mag en alles kan!

1 februari 2016


“Beste Simone,

Ik heb veel nieuwe inzichten opgedaan tijdens de paar sessies die ik bij je was. Ik vond je heel warm, betrokken en zonder oordeel in jouw contact met mij. Ik vond het waardevol om ook op een visueel en energetisch niveau te werken. Bedankt, je heb me heel erg geholpen.”
6 december 2015


Meike Schapink, Kracht van creativiteit
Simone is een hele fijne respectvolle therapeut. Op subtiele wijze heeft ze me geholpen een blokkade te verbreken. Haar werkwijze is een prachtig evenwicht tussen gevoels/lichaamswerk en gesprek.
Wanneer je een oplossing zoekt voor iets waar je zelf even niet uitkomt kan ik Simone zeker aanraden. Mocht het nog eens nodig zijn zal ik haar ook zeker weer opzoeken.”
12 oktober 2015


Marjon van Erp, Bewust Langstraat
“Het is haast niet te beschrijven hoe de lezing Leven vanuit je gevoel was. Want hoe breng je gevoel onder woorden? Met als thema Leven vanuit je gevoel was het sowieso een hele mooie avond. Simone Sinjorgo bracht een ieder in het publiek op een heel natuurlijke en ontspannen manier uit het hoofd in het lijf, naar het eigen voelen. Heel duidelijk werd zichtbaar dat er dan bijzondere dingen kunnen gebeuren!”
Drunen, 21 september 2015.


Esther Vos, Klaverhart
“Ik kwam thuis met een grote glimlach op mijn gezicht. Wat een bijzondere avond! Voor mij was het fijn om te ervaren dat ik bij mijn gevoel kon blijven en niet meeging met de rest van de mensen (handen loslaten en gaan zitten). Je brengt het onderwerp “leven vanuit je gevoel” toegankelijk: eenvoudig, beeldend en met passie. Door zelf ervaring op te doen met voelen was het een beleving. Een inspirerende beleving. Dank je wel, Simone!”
Drunen, 30 september 2015.


Tom Krikken, Tulipa grafische communicatie

Simone is een lieve, geduldige en luisterende persoon, van wie ik heel goed begrijp dat ze het aangenaam vindt om andere mensen te wijzen op hun goede kanten en kwaliteiten. Daarnaast is ze net dat tikkeltje zakelijk om een situatie van een afstand te bezien en er met een open blik naar te kijken. Ze kan zich uitermate goed inleven in iemands persoonlijke situatie en begrijpt heel goed welke consequenties beslissingen en meningen kunnen hebben in de persoonlijke levenssfeer. Simone is vrolijk, humoristisch en gefocust op haar bezigheden. Ze wil graag resultaat bereiken en is niet snel van de wijs te brengen. Ik vind Simone een prima mix van hart en hoofd en beveel haar dan ook graag aan als mens en als coach.”
Antwerpen, 23 december 2014. 


 

Praktijk De Diamant