Vlinder op roze bloem

Individuele sessie

Rust in je hoofd. Minder piekeren. Het kan echt!
Zeg maar dag tegen stress!

Herken je dit…

✓  Altijd moe en druk bezig
✓  Niet lekker in je vel zitten, kwaaltjes en vage lichamelijke klachten
✓  Vastlopen in je werk, je gezin of relatie
✓  Weinig energie om nieuwe dingen aan te pakken
✓  De controle willen vasthouden
✓  Alleen nog verplichtingen hebben en zoveel moeten

En eigenlijk wil je dit…

✓  Tijd voor jezelf en ruimte in je agenda
✓  Rust in je hoofd
  Een ontspannen lichaam
  Dingen los te kunnen laten
  Inzicht, meer focus en concentratie
✓  Genieten van de kleine dingen in je leven

 

Leer anders omgaan met stress. Ervaar rust in je (drukke) hoofd. Geniet weer van je leven. Doorbreek nu de vicieuze cirkel!

Vlinder op tarwe

 

Wil je bewust stressvrij leven?

Ik help je er graag bij. Mijn begeleiding is erop gericht om je unieke kwaliteiten en ambities te ontdekken. Wat vindt jij leuk en waar droom je van? Je krijgt inzicht in eigen doen en laten. Je leert hoe je jouw doelen kunt bereiken. En je wordt gestimuleerd om naar jezelf en je relaties in je omgeving te kijken. Je wordt daarbij uitgedaagd om in beweging te komen en nieuwe vaardigheden gericht toe te passen. Wil je dit ook? 

 

Ga dan nu aan de slag!

De sessies zijn volledig gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling. Je kijkt naar je oude (onbewuste) patronen en overtuigingen. Je zelfvertrouwen groeit door de praktische oefeningen die je krijgt. Je ervaart meer rust en energie. Je zorgt beter voor jezelf. Je gaat bewuster keuzes maken vanuit je hart.  Je ervaart meer openheid en verdieping in het contact met anderen. Alles is gericht om beter in je vel te zitten, rust in je hoofd te krijgen en het leven te kunnen gaan leven, zoals JIJ dat wil!

 

Mijn aanbod is:

✓  5 individuele sessies van 1,5 uur

 vele inspiratietips om thuis te oefenen

 3 digitale kadootjes – direct inzetbaar

 van A tot Z persoonlijke aandacht: intake, back-up en nazorg

 

        Nu geen € 599,- maar  € 525,-! 


En verder …
Aan onze samenwerking gaat een intake vooraf. De intake is bedoeld om je vraag helder te krijgen en om in het contact te ervaren of er de juiste klik is. Deze kan via skype plaatsvinden. Als lichaamstaal-expert kijk ik wat jouw lichaam je te vertellen heeft. Ik daag je uit te voelen wat echt voor jou belangrijk voor je is. Ik werk met ademtechnieken, lichamelijke bewegingen, fysieke aanraking en klanken. Ik ondersteun je bij het maken van (nieuwe) keuzes vanuit je hart. Alles is gericht om beter in je vel te zitten, rust in je hoofd te krijgen en het leven te kunnen gaan leven, zoals JIJ dat wil!  Ook ben ik gespecialiseerd in klanktherapie. In overleg kunnen sessies ook in de vrije natuur plaatsvinden zoals de Drunense duinen of langs de Maas. Welkom in mijn praktijk!

Nu is het tijd voor jou! Voel je vrij…


Denk je nu misschien:

  • Daar heb ik toch helemaal geen tijd voor?
  • Ik kies wel voor een boek of iets van internet.
  • Zo erg is het nog niet, ik los het zelf wel op.
  • Als ik nu steeds tegen mezelf zeg, stop met denken dan lukt het wel.
  • Mijn partner ziet me aankomen met die zweverige therapie.

 

Ik begrijp die gedachten en gevoelens heel goed. Maar bedenk eens hoe fijn het zou zijn om nu tijd voor jezelf vrij te maken. Hoeveel plezier ga je hier van hebben? Je doet dit namelijk helemaal voor jezelf. En als jij verandert, dan verandert je omgeving met je mee. Gun jezelf dit kado. 


Ja Simone, dat wil ik!

  • Ik neem binnen 48 uur contact met je op om de eerste afspraak te maken

 


Praktijk de Diamant is sinds 2009 ingeschreven bij de KvK onder nummer 09192826, BTW-nummer: NL 1344.31.716.B01. Simone Sinjorgo is als registertherapeut BCZ® aangesloten bij beroepsvereniging SBLP, registratienummer 11046616. Zorgdeclaraties: AGB-code zorgverlener 90/102239 en AGB-code praktijk 90/061716.

Praktijk De Diamant